Hírek

Videók

DErbi 2019
Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE

Események

12 Oct
Folytatódik a Debreceni Egyetem tudományos ismeretterjesztő sorozata. A Science Caféban ezúttal Korondi Péter, a Műszaki Kar Mechatronikai Tanszékének egyetemi tanára tart előadást „A robotok már a spájzban vannak – de kell-e félnünk tőlük?” címmel.
11 Oct
Folyamatosan zajlik a "Labdarúgás elmélete és gyakorlata" szabadon választható kredittárgy első félévi előadás sorozata.
06 Oct
Gerontológiai Napok 2022 Nemzetközi Tudományos Konferencia címmel rendez szakmai tanácskozást a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Kara október 6-án, csütörtökön.
06 Oct
Hugonnai Vilma születésének 175. évfordulója tiszteletére a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Kar és a Magyar Védőnők Szakmai Szövetsége támogatásával hagyományteremtő céllal 2022-ben meghirdette a szülésznő hallgatók első szakmai versenyét.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.