Irinyi János Országos Középiskolai Kémiaverseny 2022

Az írásbeli és gyakorlati forduló összesített eredménye:

A szóbeli forduló résztvevői

IA kategória

IB/1 kategória

IB/2 kategória

IC kategória

IIA kategória

IIB/1 kategória

IIB/2 kategória

IIC kategória

 

http://www.irinyiverseny.mke.org.hu/

 

2019-es információk

 

Laboratóriumi forduló 

Regisztráció

A regisztráció helyszíne: Kémiai Épület, II. emelet összekötő folyosó, B203 terem

A regisztrációhoz a Kémiai Épület első bejáratán (a Főépülethez közelebbi bejáratán) érdemes bejönni az épületbe és a bejárattal szembeni lépcsőn (vagy a lépcső melletti liften) a II. emeletre kell felmenni. A regisztráció helyszínét nyilak fogják mutatni, és hallgatók is segítenek a tájékozódásban. Ha valaki nagyobb csomaggal érkezik, javasoljuk, hogy a csomagját a bejárat melletti ruhatárban adja le, és úgy menjen fel a második emeletre.

Mintafeladatok a laboratóriumi döntőre (II. kategória)

Figyelem! Kiegészítés!

A sorompónál húzott belépőszelvényt a kollégiumban a kilépés előtt is le kell kezeltetni, úgy lehet kilépni a kapunm, a belépőszelvény leadásával!

Az egyetem területére behajtani autóval csak belépőszelvény ellenében lehet, amit a bejáratoknál levő kapunál lehet az automatából megkapni. Ezt kihajtáskor kell a kapunál leadni. A díjak az alábbiak: 

Eseti díjfizetés belépőszelvénnyel (a díjak tartalmazzák az ÁFA-t)

  • az első 30 perc ingyenes
  • második megkezdett 30 perc 400,- Ft
  • minden ezt követően megkezdett 30 perc + 600,- Ft
  • elvesztett vagy megrongálódott belépőszelvény esetén a pótdíj összege 10.000,- Ft

Aki a kollégiumban száll meg, számára  a parkolási díjat elengedik, de ehhez feltétlenül szükséges, hogy a belépést követő 30 percben belül a belépőszelvényt a kollégium portáján bemutassa.

Az egyetem környékén - elsősorban a Dóczy József utcán vagy az Egyetem sugárúton - ingyenesen is lehet parkolni, de napközben meglehetősen zsúfoltak. Péntek este, szombat és vasárnap reggel azonban várhatóan könnyebben lehet találni parkolót.

Frissítés dátuma: 2022.04.03.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.