Az Alkalmazott Kémiai Tanszék minőségpolitikája

Mottó: „Minőség a jövőért”

A Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar Alkalmazott Kémiai Tanszékének minőségpolitikáját a Tanszék hármas feladata

  •  az oktatás,
  •  a kutatás és
  •  a megfelelő partnerkapcsolatok

határozzák meg.

A Debreceni Egyetem szerves részeként, mindent megteszünk az Egyetem eredményes tevékenységéért, elkötelezettek vagyunk a jogszabályok betartása iránt.

Résztveszünk az Egyetem elméleti és gyakorlati oktatási feladataiban és ezt a lehető legmagasabb szinten kívánjuk megvalósítani, elősegítve ezzel a megfelelő színvonalú ipari és akadémiai szakemberképzést.

Munkatársaink az oktatási tevékenység folyamatos fejlesztésével, korszerűsítésével, az európai normákhoz való közelítéssel kívánnak megfelelni az egyre fokozódó elvárásoknak.

A kutatás területén magasszintű kutatási tevékenységgel kívánunk hozzájárulni a magyar tudományosság nemzetközi elismertségéhez, saját kutatási területünkön képzési iskolát teremtve a jövő szakembereinek.

A partnerkapcsolatok területén partnereink szakmai igényeinek maradéktalan kielégítésére törekszünk. Szellemi kapacitásunk és kiváló kutatási infrastruktúránk felhasználásával segítjük régiónk és az ország iparvállalatainak fejlesztő tevékenységét.

Célunk, hogy kutatási tevékenységünket és kapacitásunkat folyamatosan fejlesszük, ebben segítségünkre vannak a kvalifikált oktatók és megfelelő gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező nem oktató dolgozók.

Minőségkultúránk fokozatos fejlesztését dolgozóink rendszeres oktatásával kívánjuk megoldani.

A minőségpolitikát és az ebből fakadó feladatokat oktató és nem oktató dolgozóink tudomásul vették és megértették, támogatásukra biztosan számíthatunk.

Frissítés dátuma: 2020.09.02.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.