Technikai tájékoztató I-es kategória (szombat)

I.A, I.B/1, I.B/2, I.C kategória, 2022. április 2. (SZOMBAT)

Minden I. kategóriás versenyzőnek a verseny az írásbeli feladatsor írásával kezdődik, majd egy kb. 1 órás szünet után a laboratóriumi gyakorlattal folytatódik.

Írásbeli rész:

Az írásbeli rész 3 teremben fog történni, az Élettudományi Épület földszintjén, az F003 és F008 tantermekben, és a Kémiai Épület földszintéjén, a K/3-as tanteremben. A regisztráció során mindenki megkapja, hogy melyik teremhez kell mennie.

7.00 Kapunyitás

7.30 Mindenki annál a teremnél legyen, ahova be van osztva. Eligazító táblák és a segítő hallgatók segítenek a terem megtalálásában.

Aki az Élettudományi Épületben levő termekbe van beosztva, ők a táskát, kabátot a terem végében tudják hagyni, ott találhatók fogasok. Akik a Kémiai Épület tantermében írnak, nekik javasoljuk, hogy a kabátjukat, táskájukat adják le a ruhatárba. A terembe csak azt vigyék, amire tényleg szükség van (toll, ceruza, számológép, esetleg valami inni-ennivaló).

7.30 – 7.45 Mindenki elfoglalja a kijelölt helyét a teremben.

7.45 – 8.00 A teremben pontos tájékoztatást kapnak a teendőkről, a feladatlapok megírására vonatkozó tudnivalókról. 

8.00 – 10.30 A döntő írásbeli része

Rövid pihenő, szünet. 

Laboratóriumi gyakorlat

A laboratóriumi gyakorlat 5 laboratóriumban fog zajlani, valamennyi a Kémiai Épületben található:

D308-as laboratórium: D-szárny (OTP mellett) első lépcsőház, III. emelet

D311-es laboratórium: D-szárny (OTP mellett) hátsó lépcsőház, III. emelet

E-214-es laboratórium: E-szárny (ERSTE Bankhoz közel) első lépcsőház, II. emelet 

E-202-es laboratórium: E-szárny (ERSTE Bankhoz közel) első lépcsőház, II. emelet 

E-111-es laboratórium: E-szárny (ERSTE Bankhoz közel) hátsó lépcsőház, I. emelet 

A regisztráció során mindenki megkapja, hogy melyik laboratóriumhoz kell mennie, de a földszinten és a laborok ajtaján is ki lesz téve a beosztás.

10.30 – 11.15 Mindenkinek a Kémiai Épületben található ruhatárban le kell adnia a kabátot és a táskát, a laboratóriumba csak azokat a holmikat vigye magával, amire tényleg szüksége van:

Köpeny, balesetvédelmi szemüveg, pumpett (pipettázó labda): aki hozott magával, kérjük, azt használja. Akinek nincs saját köpenye, a ruhatárban aláírás ellenében kap köpenyt. Akinek nincs szemüvege, illetve pumpettje (pipettázó labdája), ők a laboratóriumban a munkaasztalokra kikészített eszközöket tudják használni. 

A laboratóriumokba enni- és innivalót bevinni tilos!

Meg kell keresni a laboratóriumot, ahova be vannak osztva. Eligazító táblák és a segítő hallgatók segítenek a laboratóriumok megtalálásában.

11.15 – 11.30 Elhelyezkedés a laboratóriumokban, balesetvédelmi oktatás, a laboratóriumi feladattal, a laboratóriumi munkával kapcsolatos tájékoztató.

11.30 – 13.30 A döntő laboratóriumi része.

 

A labor befejezésével a ruhatárból vegye ki mindenki a holmiját, a ruhatár 17 óráig lesz nyitva!  Aki nem saját köpenyben dolgozott – a ruhatárba a köpenyt is adja le!

Updated: 2022.03.31.


Dear User!

 

The University of Debrecen considers the protection of personal data and the information provided to be of paramount importance. We hereby inform you that the University of Debrecen has reviewed its processes and incorporated the requirements of GDPR into his own data management and data protection activities, which entered mandatory on may 25,2018. The personal data of the users has been carefully handled by the University of Debrecen, it complies with the applicable data management regulations.Following the requirements of GDPR, we updated our Privacy Statement, which you can access by clicking on the link below: Privacy Policy.

I have read, understand and agree to terms.