Technikai információk

A weboldal Drupal Open Source portálrendszer alkalmazásával készült.

Böngészőprogramok

A W3C XHTML és CSS 2.0-ás szabványokon alapul, a leggyakrabban használt böngészőprogramokra lett optimalizálva, így javasolt Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Google Chrome 3.x (vagy frissebb) használata.

A fent említett programok legfrissebb verziói letölthetőek az alábbi címekről:

Megjelenés

Az oldal legtöbb eleme támogatja a reszponzív megjelenítést, így alkalmas mobil készülékeken történő megjelenítésre is.

Bejelentkezés

A portálra történő bejelentkezés a Debreceni Egyetem központi hálózati azonosítóval történik. Hálózati azonosítót minden egyetemi polgár regisztrálhat a Neptun-kódja segítségével a portal.unideb.hu címen. Ezen a weboldalon további információkat is talál a hálózati azonosító használatával kapcsolatban. (Ugyanez a hálózati azonosító szükséges a Neptun tanulmányi rendszer használatához is.)

A portál egyes oldalai csak egyetemi polgárok számára érhetők el, így amennyiben ezeket a tartalmakat is szeretné megtekinteni, kérjük jelentkezzen be hálózati azonosítója segítségével. A hitelesítési folyamat SSL titkosított csatornán keresztül történik, így felhasználóneve és jelszava nem kerülhet illetéktelen kezekbe.

Letölthető állományok olvasásához szükséges program

Az Acrobat típusú fájlok megnyitásához és megjelenítéséhez szükséges ingyenes programot - ha nem rendelkezik azzal - ide kattintva töltheti le. Amennyiben további kérdése merül fel, kérjük, azt erre az e-mail címre eljuttatott levélben jelezze.

Legutóbbi frissítés: 2023. 06. 07. 14:21